Att bygga hemma spa: Hur gör man?

Bastu. Jacuzzi. Bubbelpool. Syftet med ett hemma-spa liknar det man upplever på spahotel: en lugn och lyxig plats i sitt eget hem som är helt designad för att främja kroppens återhämtning. Vissa faciliteter, såsom bastu och ångbad, är utformade för avkoppling, medan andra, som poolen och jacuzzin, bidrar till att förbättra blodcirkulationen.

 

Att ha ett privat spa i ditt eget hem är den ultimata lyxen.

Om du planerar att bygga ett hemma-spa år 2024 och är intresserad av hur du går tillväga samt vad du bör vara uppmärksam på när du väljer allt från material till leverantör. Med rätt hjälp kan du förvandla din vision av ett fantastiskt hemma-spa till din verklighet! Kika på våra projekt för att få lite inspiration! 

 

Funderar du på några av dessa frågor:

  • Hur bygger jag ett hemma spa?

  • Vilka material rekommenderas för att skapa ett hållbart och snyggt hemma-spa?

  • Hur lång tid tar det att bygga hemma-spa?

  • Vad kostar ett hemma-spa?

  • Vilka frågor bör jag ställa min leverantör?

 

Då har du kommit rätt.

 

Du kanske inte har övervägt:

  • Golvets lutning i rummet. Om en bastu eller badrum står på din önskelista, se till att golvet har korrekt lutning för att effektivt leda bort vatten från resten av golvet.

  • Fuktavledning.  Oavsett vem som utförs arbetet behöver det utföras korrekt för att undvika risk för vatten- eller fuktskador. Anlita en professionell för att säkerställa en välutförd renovering!

Oavsett vad du väljer att ha i ditt spa: bastu, ångbastu, dusch, jacuzzi, behöver du säkra och vattentäta ditt utrymme och ha alla säkerhetsstandarder som krävs. Det är här en konsultation och designplan kommer in i bilden.

 

Vi specialiserar oss på att säkerställa att varje detalj i ditt spa är inte bara vackert utformat, utan också funktionellt och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Med vår expertis kan vi skapa ett spa-utrymme som inte bara imponerar visuellt utan också ger en trygg och avkopplande miljö. Låt oss göra din dröm till verklighet!

Vill du veta mer?

Ring mig på 08-519 93 300

Related Blogs

vackert kök