EST. 2014

DITT LOKALA RENOVERINGSTEAM PÅ LIDINGÖ

Vi har hjälpt hundratals kunder att få sina drömhem i 10 års tid med skräddarsydda lösningar för kök, badrum och hela bostaden. Vi utför jobb i Stockholm och på Gotland.
Badrum & Spa     /      Kök     /      Totalrenoveringar      /      El & VVS      /     Bygg

Varför välja oss?

Expertis

Vi är experter på badrum och köksrenoveringar samt totalrenoveringar. Med stöd av Brabyggares kvalitetskrav och Villaägarnas certifiering, samt vår F-skattestatus och ansvars och entreprenad försäkring, säkerställer vi en högkvalitativ och trygg byggupplevelse för våra kunder.

LYHÖRDHET

Vi är stolta över att vara ett lyhört företag som alltid prioriterar att lyssna noggrant på kundens önskemål. Genom att säkerställa en tydlig kommunikation och överenskommelse strävar vi efter att leverera exakt det som kunden önskar och förväntar sig.

PUNKTLIGHET

Vår höga grad av punktlighet är en kärnprincip för oss. Vi arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att varje renoveringsprojekt levereras i tid, och vi strävar alltid efter att uppfylla eller överträffa våra kunders tidsramar.

Vill du se några av våra projekt?

Teamet

Vi hjälper dig att få till ditt drömhem, precis som du vill ha det!

Vårt team består av certifierade elektriker, plattsättare, rörmokare, målare och snickare som gör sitt yttersta för att se till att du kan blir riktigt nöjd med resultatet.

Recensioner från våra senaste jobb

Senaste Artiklarna

Att bygga hemma spa: Hur gör man?

Bastu. Jacuzzi. Bubbelpool. Syftet med ett hemma-spa liknar det man upplever på spahotel: en lugn och lyxig plats i sitt eget hem som är helt...

vackert kök
Renovera kök: Såhär gör du

Ett kök är ju hjärtat av hemmet, och att renovera det till en lyxig oas är en investering i både komfort och värde. Genom att...

Nytt badrum: Våra 5 bästa tips!

Funderar du på att renovera ditt badrum? Vill du veta mer om vilka steg som du behöver ta för att få ett nytt badrum till...

Vi vill gärna höra om ditt projekt.
Kom igång nu